July 31, 2011

Day 1: Your favorite k-pop guy group

Hallo readers..

sudah semestinyalah………..

SUPER JUNIOR

Plus, tak sabar rasanya 5th album diorang..mesti gempak habis..tengoklah teaser diorang ni hah pun rasa berkobar-kobar je..


And..another group...


2PM

Dengan group ni pun fanatic jugak..tapi disebabkan diorang ni tak pernah datang Malaysia lagi, so kegilaan aku masih belum terserlah..dalam hati je..haha..

Okehlah..that’s all today. Nak pergi sambung keje. Ngantuk gilos lah keje malam ni..Ishk3..nak jadi PM mesti rajin! Gambate!!

 p/s: scary gila keje malam ni sebab ada sorg tu mabuk duk berkeliaran around sini. tatut..nak rompak? huhu..lariii




Terima Kasih

2 comments:

Lady Shana Sweet said...

akak!! lagu die bez2.... nurul dah dgar dah... heheheh x sbar nak beli album die.. mahal pon mahal la... hahahah meh g blog nurul plak.. heheh

~ azWa ~ said...

lagu sape yg best tu hah?haha...baeklah..

Post a Comment

... LEAVE SOME COMMENT PLEASE ...