February 6, 2011

. GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI .

heyt semua...cuti yang panjang..mabuk limau masih lagi terasa ye..cuti seminggu ni dihabiskan sepenuhnya..yes!!puas hati sangat sebab dapat bercuti dengan family yang tersayang..kali ni semua ada.susah nak macam tu disebabkan masing-masing ada komitmen kerja..beberapa negeri jugak lah aku lalu (lalu je)..nanti lah hapdate pasal percutian tu..masih dalam proses editing lagi..sabbbaarrr ye!

dah lama rasanya tak blogwalking..tetiba terbaca blog Abg Ben..1,000 blog pulak Abg Ben nak cuba buat?wah...semakin mantap ya Abg Ben sekarang ni..maklumlah...dah glamor..tapi tabik spring lah kat Abg Ben yang tak putus-putus buat segmen yang power-power ni..so..aku dengan bangganya turut serta join segmen Abg Ben ni..jom lah kita join juga..gila tak kalo join..nak tau giler ke tak..jom klik sini..


simple je caranya..tarikh tutup..9 / 2 / 2011 , tepat jam 6 petang..cepat!jangan gigit jari terlewat pulak nanti...melepas..

SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

Terima Kasih

17 comments:

Lulu caldina said...

Jom gegar bersama...

Nurul Afifah Addnan said...

salam..sye pon join skali..jumpe blog akk from dye la.. sye follow..

Fatihah Munini فتيحة said...

mari gegar beramai2 .. hehehe

~ azWa ~ said...

yearghhh...
kite gegar ramai2..hehehe
tengs fifah...

Anak Ulu Cheka said...

kasik gegar lagiii

Terkini dari AUC dot com: Lidah Jin Sedut Ion Negatif

~ azWa ~ said...

yeargghh...bergegar!

apisv2 said...

slm kunjungan
menerjah dan menggegarkan blog anda!
kunjungan dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

~ azWa ~ said...

tengs apisvz2...

fizalinolie said...

Singgah dan follow. nanti kalau ada masa ajak kawan ramai2 terjah blog saya ek.

~ azWa ~ said...

insyaALLAH...

.:hanna radzi:. said...

dtg gegarkan blog ni :)

feel free,visit my blog lak :)

luvmum said...

salam ziarah..nice blog
jemputla ziarah blog sy http://ummiluv.blogspot.com/

kee in touch ok

fRaMe+LenSeS said...

Wahhh.. benar2 menarik ni.. nak gegaQ jugak la.. hii..

Nadh datang melawat kamu..
Salam kenai dari Nadh.. :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

dtg dr blog BA =)

Farah Shamsudin said...

Salam Gegaran!! Mulai hari ini saya adalah pembaca baru awak..: ).. Jemputla singgah ke teratak saya..

Murni Delights said...

salam perkenalan
jom gegar

Miss Cupcake said...

slm gegar!!!

Post a Comment

... LEAVE SOME COMMENT PLEASE ...