December 22, 2011

Tak sabar...


Minggu depan, aku dah free sikit. Still ada kat KL disebabkan jadi babysitter sementara untuk my aunty's childs..Ada appoinment on Tuesday with lecturer UPM. So, ade free beberapa hari tu, ingat nak pegi tengok citer 'Songlap' lakonan si handsome manis, Shaheizy Sam..Tak sabar..





*************************


Biarlah tak seglamor "Ombak Rindu" sebab ada OST power...aku rasa citer ni much better..haha..

Nak mencari jugak kat mana ada Korea cruisine..dengar kata ada kat Pavilion..hurmm..mengidam pulak..jom.


ddukbokki



Terima Kasih

3 comments:

Dyla Zaman Blogshop said...

erkkk.. sedap ke makanan korea tu.. heheh

Lady Shana Sweet said...

sedap erhh.! Kak wa banje

~ azWa ~ said...

ni yang nak try ni..hehe...jom2

Post a Comment

... LEAVE SOME COMMENT PLEASE ...