January 12, 2011

BEDAZZLE’S DAY


Jam menunjukkan jam 6.12 petang. Bosan...Baru pulang dari ofis+kelas. otw balik singgah SS dulu, pasang tinted kereta+beli keropok lekor+ABC..lapar neh...Sampai bilik.. terus on lappy..bukak FB..sambil menggunyah-ngunyah keropok lekor yang ke 4 diselang-seli slurp-slurp ABC yang nyaman..tetibe terbaca notification FB..waahhhh...jantung berdegup laju, mata membuntang besar...Sambil baca..sendiri gelak-gelak besar+blushing2..komen dari Zahiril Adzim (ZA)..


adooi...terus keropok lekor ditolak ketepi, tak selera dah..ABC cair macam tu je..pastu terus tolak kerusi..lompat-lompat keriangan+menari-nari macam ZA dalam AJL...suke gile..terima kasih wak..sanggup gak balas komen kite..minat sangat dgn ZA.. first jatuh cinta time citer 100 hari jadi tayang kat astro..blog ZA pun best.  Berikut merupakan sebab-sebab kenapa ZA best:

- Taik lalat dia.. Shweet...
- Lakonan yang hidup. Nampak lah yang lakonan ni bidang yang dia suka. Citer Gadoh (2009) paling tak boleh lupe..suke juga KAMI.
- Entri-entri yang besh utk diikuti. Bagi aku dia unik. Tak tau nak describe macamane..tapi unik lah..muahahaha...
- Sangat comel dalam mv Ana Raffali and bertambah comel dalam persembahan AJL Ana RAffali. Time Ana menyanyi..aku tengok dia je.haha...and persembahan Ana ada maksud sebaliknya kalau betul-betul faham..
- Dia orang aktif dalam teater.. Tu yang tambah minat tu..dahlah aku pun minat teater..

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

p/s:  ZA..terus lah berkarya dengan karya-karya yang bermutu..saya tunggu awk...


Terima Kasih

2 comments:

Lady Shana Sweet said...

Ape blog die kak??
wa.. excited nak MAMPOSS.. huhuu

~ azWa ~ said...

haha..mestilah..jgn kacau taw..hehehe
tu kan akak dh link tu..

Post a Comment

... LEAVE SOME COMMENT PLEASE ...